COMENTARI AL LLIBRE SEGON DEL CODI CIVIL DE CATALUNYA. Persona física i institucions de protecció de la persona.

Autor:
EGEA I FERNÁNDEZ, J./ FERRER I RIBA, J. (DIRS.)
Editorial:
Atelier
Páginas:
578
Edición:
1
Fecha de publicación:
02/10/2017
ISBN:
9788416652563
52,25
Entrega en 24/48h

    La Llei 25/2010, del 29 de juliol, va aprovar el llibre segon del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família. El llibre segon, dividit en quatre títols, va incorporar al Codi civil el conjunt de les normes que integren el dret de la persona (títols I i II) i el dret de família (títols III i IV). El volum que ara presentem conté un comentari de tots els articles dels títols I i II, relatius a la persona física i les institucions de protecció de la persona que combina l’anàlisi exegètica i dogmàtica amb la perspectiva pràctica que proporciona la jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de les Audiències catalanes.

    Aquests comentaris han estat elaborats per més de quaranta autors amb experiència contrastada en el dret de la persona física i les institucions de protecció de la persona, la major part dels quals professors universitaris, però també advocats, notaris, registradors i magistrats dels principals tribunals de Catalunya. Després de més de set anys de vigència de la Llei 25/2010, aquest volum dóna compte de les pautes que segueixen els operadors jurídics del país per a la seva aplicació i dels criteris interpretatius desenvolupats pels tribunals catalans. Això el fa útil no només per al estudiosos del dret civil català sinó també per als professionals que apliquen quotidianament les normes del llibre segon.

    Aquest llibre és el complement al llibre Comentari al llibre segon del Codi Civil de Catalunya. Familia i relacions convivencials d’ajuda mútua publicat a l’any 2014.
 


Relacionados

¿Quieres conocer las últimas novedades?